• »
 • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN PROFINAD B.V.
Op deze pagina vindt u onze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze verkopen en transacties. Heeft u vragen over één van deze bepalingen, dan kunt u zich wenden tot info@belgacall.be

1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1.2 Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

1.3 Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts schriftelijk worden afgeweken, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven

2. PRIJZEN/AANBIEDINGEN
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Voor het definitief bevestigen van de bestelling wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website gecommuniceerd.

2.2 Belgacall is niet aansprakelijk voor prijsvermeldingen en aanbiedingen die overduidelijk onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, programmeer-, of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 

2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.

3 BETALING
3.1 Betaling vindt plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op de website. Bij de hieronder genoemde betaalmethoden zal de verwerking van de betaling verlopen via de betaalprovider Doc Data Payments (meer informatie over Doc Data Payments, zie www.docdatapayments.com

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden :

 • iDeal Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING (Postbank), kunt u via onze site op een zeer veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.  Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDeal. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de gebruikelijke procedure die u gewend bent met betalingen via internet bankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: www.iDeal.nl.

4. ADMINISTRATIE- EN VERZENDKOSTEN
4.1 De verzendkosten bedragen 6,95 euro per bestelling voor verzending binnen Nederland ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt. Bij een evt. actie waarbij er boven een bepaald bedrag geen verzendkosten in rekening worden gebracht zullen deze wel verrekend worden indien bij een ruiling het orderbedrag beneden dat bedrag uitkomt. De verzendkosten voor verzending naar België en Duitsland bedragen 9,95 per bestelling. Voor verzending naar overige landen gelden andere tarieven, u kunt hierover contact met ons opnemen.

4.2 Ruilen/retourneren is bij onze producten helaas niet mogelijk.

5. LEVERING
5.1 Belgacall streeft ernaar om bestellingen dezelfde werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. Belgacall is hiertoe echter niet verplicht. Mochten wij hiervan om bepaalde redenen van afwijken dan krijgt u hiervan via e-mail een bericht, een bestelling zal echter in principe altijd binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd worden. Onze vaste verzenddagen zijn maandag, woensdag en vrijdag (uitzonderingen daargelaten). U krijgt van ons een verzendbevestiging via e-mail wanneer uw bestelling is verzonden.

5.2 De uiterste leveringstermijn is 30 dagen na het plaatsen van de bestelling. Indien het niet mogelijk blijkt de bestelling binnen 30 dagen te leveren ontvangt de klant hierover bericht en kan deze de koop kosteloos ontbinden. Uitgezonderd zijn bestellingen waarvoor beide partijen een andere leveringstermijn zijn overeengekomen.

5.3 Indien bij uw bestelling een artikel zit wat nabesteld moet worden is dat vermeld bij de omschrijving van het artikelen. U ontvangt van ons een e-mail wanneer we uw betaling hebben ontvangen en de mededeling dat we het artikel hebben besteld voor u en hoelang de levertermijn daarvan is.

5.4 Mocht een artikel onverhoopt niet (meer) leverbaar zijn, zal dit telefonisch of  per e-mail medegedeeld worden. De koper heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

5.5 De verzending geschiedt volgens de AVG –voorwaarden (Algemene voorwaarden voor Goederenvervoer van TNT-post ) hetzij via brievenbuspost hetzij via pakketpost. Indien een enveloppe door de brievenbus past zal deze als brievenbuspost worden aangeboden bij de TNT. Voordeel van deze wijze van verzending is dat u hiervoor niet thuis hoeft te zijn. Indien het niet door de brievenbus past zal het met pakketpost verzonden worden. Hiertoe worden door de TNT 2 bezorgpogingen gedaan. Indien het pakketje niet bezorgd kan worden kunt u het afhalen bij de dichtsbijzijnde vestiging van de TNT. Wanneer een bestelling niet door de TNT bij uw buren mag worden afgeleverd dient u dit te vermelden bij uw bestelling in het opmerkingenveld.

7 ANNULEREN
 Iedere bestelling kan binnen 24 uur na factuurdatum worden geannuleerd. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@BellenmetDanielle.com.
Bij het annuleren van een betaalde bestelling of een artikel uit uw bestelling is zullen er 1 euro adminstratie / refundkosten in rekening worden gebracht. Niet betaalde bestellingen kunnen binnen 24 uur kosteloos worden geannuleerd.

8 HERROEPEN
8.1 De koper heeft, conform de wet koop op afstand, het recht om de bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst (uitsluitend de gehele bestelling) te herroepen, zonder aanbetaling van boete en zonder opgaaf van redenen. De koper heeft dan ook mogelijkheid om het orderbedrag, mits reeds voldaan, gerestitueerd te krijgen. Belgacall crediteert in dit geval ook de reeds in rekening gebrachte kosten voor de levering op het bezorgadres.

8.2 Het recht op herroeping vervalt op het moment dat niet volledig aan alle voowaarden van artikel 8 wordt voldaan. In dit laatste geval zal uw terugzending worden beschouwd als een ruiling conform artikel 6 van onze voorwaarden.

8.3 Onze producten zijn beperkt houdbaar. Voor de correcte houdbaarheidsdatum kunt u de verpakking raadplegen.

9 NIET TEVREDEN ?
Belgacall doet er alles aan om een perfect product te leveren en zal alles in werking stellen om onze klanten tevreden te houden. Indien u desondanks niet tevreden bent over onze producten, neem dan binnen redelijke termijn contact op met onze Klantenservice via Info@belgacall.be onder vermelding van uw eventuele ordernummer. Belgacall zal uw klacht binnen 30 dagen na ontvangst afhandelen. Indien de klacht niet binnen deze periode opgelost kan worden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht, met een indicatie van de vertragingsduur.

10 AANSPRAKELIJKHEID
Belgacall is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper of zijn gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen, breken en/of smelten van de verzonden artikelen.
Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 1.000 in totaal.
Belgacall is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van Belgacall en voor technische of electronische fouten van de online-aanbiedingen.

11 TOEPASSELIJK RECHT EN BEVOEGDE RECHER
11.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

11.2 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

12 PRIVACY
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

13 COPYRIGHT
Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zal een juridische procedure gevolgd worden.

VRAGEN/KLACHTEN/OPMERKINGEN

Mocht u na het lezen van deze voorwaarden nog vragen, klachten of opmerkingen hebben over deze voorwaarden neem dan contact op met onze Klantenservice.

Profinad b.v.
KvK te Breda 20060565
E-mail : info@belgacall.be
Web : www.belgacall.be

Op alle transacties, waarbij wij optreden hetzij als verkoper of opdrachtnemer, hetzij als koper of opdrachtgever, zijn van toepassing de “Algemene Voorwaarden van Profinad b.v.”, gevestigd te Roosendaal, gedeponeerd ter Griffie van de arrondissementsrechtbank te Breda onder nummer 79/1997.

 


Contact Belgacall
 • Adres:
  Brusselstraat 51
  2018 Antwerpen
  België
 • Telefoon: +32 (0)3 808 2678
 • Email: info@belgacall.be
 • Adres:
  Rechtzaad 15
  4703 RC Roosendaal
  Nederland
 • Telefoon: +31 (0)85 888 4400
 • Email: info@belgacall.be
© 2014 - 2018. Belgacall is een product van Spike Technology Europe. Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden | Disclaimer | Login (verkoper) | Login (klant)